word wakker Laakdal, hier is Wakkerdal!

 

 

Kalender

Jaarplanning 2018

 • Kleinkunstavond op 17 maart 2018:

  HANS DE BOOIJ: Liefde, Hoop & Ouderdom

  Begin jaren '80 scoorde de Vlaamse Nederlander Hans De Booij met 'een vrouw zoals jij' en 'Annabel'. Later volgde vele hits als 'thuis ben', 'ik hou van alle vrouwen', ‘vrijheid’, 'Lichtjes van de Schelde’.

  Hans is kunstenaar in hart en nieren : songwriter, zanger, schrijver, schilder en levenskunstenaar. Zijn persoonlijke levensfilosofie beschrijft hij in zijn boek waarin hij pleit voor een 'Ministerie van Liefde'.
  Hij maakt eigenzinnige chansons, steeds geïnspireerd door zijn non-comformistische manier van leven. Liefde, geweldloosheid en levensvreugde zijn de belangrijkste thema's.

  Hans treedt solo op en begeleidt zich zelf op piano en gitaar. Hij brengt een selectie uit zijn repertoire van de voorbije 30 jaar. Maar ook nieuwe nummers zoals 'De Pelikaan' over zijn stamkroeg in Antwerpen, en 'Niets is voor altijd' van Madou, in 2015 een radiohit voor Hans.

  Zaterdag 17 maart 2018 - in Zaal 't Buurthuis, Zandstraat 13, Veerle-Laakdal
  Deuren open vanaf 19u, aanvang 20u.
  Geen genummerde plaatsen, vrije zit!!
  Inkom: €12 euro
  De organisatie is in handen van Wakkerdal.

  Meer info bij:
  Paul Mondelaers: 0473/38 34 37

  Betalen: door €12/persoon te storten op rekening "BE21 9793 2475 5803", BIC "ARSP BE 22" met als vermelding je naam + "Kleinkunstavond" en je gegevens hieronder in te vullen.

  Naam
  Email
  Adres
  Telefoon
  Aantal kaarten
     
   

   

  Inschrijven?

  Wenst u zich in te schrijven voor een activiteit? Dat kan via bovenstaand inschrijvingsformulier. Opgelet dit kan enkel tot 24u voor de geplande activiteit!