word wakker Laakdal, hier is Wakkerdal!

 

 

Kalender

Jaarplanning 2017

 • Kleinkunstavond op 18 maart 2017:

  Sabien Tiels en Marcel de Groot (zoon van …) te gast in Laakdal.

  UITVERKOCHT!!

  Ze brengen hun programma "Mannelijk schoon" in een akoestische versie. Je zult ongetwijfeld de wondermooie single "Is het dit nu" herkennen.

  Twintig jaar geleden ontpopte Sabien Tiels zich als singer-songwriter en scheerde hoge toppen met haar eerste van A tot Z zelfgeschreven album 'Hou je morgen nog van mij?' Het vervolg is gekend. Trouw aan haar eigen muziekstijl baande ze zichzelf een weg doorheen het Nederlandstalige muzieklandschap. Sabien is een zangeres pur sang die leuke uit het leven gegrepen teksten en lyrische muziek schrijft. Met haar glasheldere stem en warme uitstraling beroert ze jong en oud.
  Onlangs kroop Sabien in de pen met diverse 'mannelijke muzikale schonen' waaronder onder meer Marcel de Groot, Guido Belcanto, Wigbert, Rocco Granata. Het resultaat mocht er wezen: 11 fonkelnieuwe songs met uit het leven gegrepen teksten en muzikale ideeën.

  Marcel de Groot is een virtuoze gitarist, zanger, componist en zoon van, met een aardige staat van dienst. Vanaf de jaren 90 maakt hij verschillende rock en popplaten ('Manen Kweken', 'Toer', 'De Liefde, De Wals En De Kater'), hij is vooral bekend van de hit 'Mag ik Naar je Kijken'. Er volgen diverse theaterproducties. Ook als componist weten steeds meer artiesten hem te vinden, zoals Beatrice van der Poel en Paul de Leeuw. De laatste jaren staan in het teken van de vader-zoon-tours. Marcel begeleidt zijn vader Boudewijn de Groot op gitaar in 'Waar Gebeurd' (2010-11), in 'Vaarwel Misschien tot Ziens' (2012-14) en in 'Achter glas' (2016).

  Zaterdag 18 maart 2017 - in Zaal 't Buurthuis, Zandstraat 13, Veerle-Laakdal
  Deuren open vanaf 19u, aanvang 20u.
  Geen genummerde plaatsen, vrije zit!!
  Inkom: €10 euro
  De organisatie is in handen van Wakkerdal.

  Meer info bij:
  Paul Mondelaers: 0473/38 34 37

  Betalen: door €10/persoon te storten op rekening "BE21 9793 2475 5803", BIC "ARSP BE 22" met als vermelding je naam + "Kleinkunstavond" en je gegevens hieronder in te vullen.

  Naam
  Email
  Adres
  Telefoon
  Aantal kaarten
     
   

   

  Inschrijven?

  Wenst u zich in te schrijven voor een activiteit? Dat kan via bovenstaand inschrijvingsformulier. Opgelet dit kan enkel tot 24u voor de geplande activiteit!